Инструмент для удаления сердцевины авокадо+яблока

Инструмент для удаления сердцевины авокадо+яблока 50.00грн
Производитель: Китай
Модель: 18841
Бонусные баллы: 0
Наличие: Есть в наличии
Отзывов: 0

Отзывов: 0

Описание

 

 

 

 

 

Для тих, хто полюбляє їсти авокадо пропонуємо даний кухонний інструмент. 

Збоку інстумента спис-ножик для розрізання авокадо. Потім виймається заокругленим кінцем кісточка та вишкрібається м"якушка авокадо. Слідуючий етап - подрібнюється, товчеться м"якушка.
З протилежної сторони інструменту - круглий ніж для виймання серцевини яблука.
Такий багатофункціональний інструмент невеликого об"єму!

Для тих, хто полюбляє їсти авокадо пропонуємо даний кухонний інструмент. 
Збоку інстумента спис-ножик для розрізання авокадо. Потім виймається заокругленим кінцем кісточка та вишкрібається м"якушка авокадо. Слідуючий етап - подрібнюється, товчеться м"якушка.
З протилежної сторони інструменту - круглий ніж для виймання серцевини яблука.
Такий багатофункціональний інструмент невеликого об"єму!

Для тих, хто полюбляє їсти авокадо пропонуємо даний кухонний інструмент. 
Збоку інстумента спис-ножик для розрізання авокадо. Потім виймається заокругленим кінцем кісточка та вишкрібається м"якушка авокадо. Слідуючий етап - подрібнюється, товчеться м"якушка.
З протилежної сторони інструменту - круглий ніж для виймання серцевини яблука.
Такий багатофункціональний інструмент невеликого об"єму!



Такий багатофункціональний інструмент невеликого об"єму!

З протилежної сторони інструменту - круглий ніж для виймання серцевини яблука.
Такий багатофункціональний інструмент невеликого об"єму! Для тих, хто полюбляє їсти авокадо пропонуємо даний кухонний інструмент. 
Збоку інстумента спис-ножик для розрізання авокадо. Потім виймається заокругленим кінцем кісточка та вишкрібається м"якушка авокадо. Слідуючий етап - подрібнюється, товчеться м"якушка.
З протилежної сторони інструменту - круглий ніж для виймання серцевини яблука.
Такий багатофункціональний інструмент невеликого об"єму!Для тих, хто полюбляє їсти авокадо пропонуємо даний кухонний інструмент. 
Збоку інстумента спис-ножик для розрізання авокадо. Потім виймається заокругленим кінцем кісточка та вишкрібається м"якушка авокадо. Слідуючий етап - подрібнюється, товчеться м"якушка.
З протилежної сторони інструменту - круглий ніж для виймання серцевини яблука.
Такий багатофункціональний інструмент невеликого об"єму!




Характеристики

Общие
Высота 4 см
Длина 22 см
Материал пластмасса
Ширина 7 см

Отзывы (0)

Комментарии Написать отзыв

Написать отзыв

Ваше Имя:

Ваш отзыв: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Оценка: Плохо            Хорошо

Введите код, указанный на картинке: